Yogastil
Jeg er uddannet i flere stilarter men underviser hovedsageligt vinyasa. Denne Yogastil består af krævende serier af øvelser, der effektivt opbygger styrke og smidighed, mens der fokuseres på vejrtrækning og bevidsthed.

Afstressning
Jeg underviser desuden en del enetimer, hvor jeg lærer folk at afstresse. Dette kræver til tider et dybtgående arbejde, hvor usunde reaktionsmønstre ændres ved at opbygge elevens kropslige afgrænsning og rummelighed.

Sikkerhed
I undervisningen gør jeg meget ud af sikkerhed. Dette betyder, at der konstant er fokus på, at øvelserne bliver udført på en anatomisk korrekt og forsvarlig måde. Øvelserne kan næsten altid udføres i flere variationer og på forskellige niveauer, så de kan tilpasses den individuelles fysiske og mentale tilstand og behov.

Eleven skal kunne forstå, hvad hun laver!
Når jeg underviser, forklarer jeg anatomien i de forskellige Yogaøvelser. Eleverne får derved hjælp til at forstå pointen med de specifikke øvelser.

Sted
Jeg underviser enetimer i mit eget nye private studio på Østerbro. Derudover bliver jeg booket til at undervise på Yogacentre og af private.